NATRAG NA VRH

KOOPERACIJA

KOOPERACIJA PIK-a VINKOVCI IMA DUGU TRADICIJU UGOVARANJA RATARSKIH KULTURA. Kooperantima se nudi širok asortiman repromaterijala te otkup merkantilne robe tijekom žetve po tržišnim cijenama. Ugovaranje ratarske proizvodnje u PIK-u Vinkovci uključuje: jesensku sjetvu i otkup pšenice, uljane repice i ječma, proljetnu sjetvu i otkup suncokreta, soje, kukuruza i silažnog kukuruza

Ugovaranje u PIK Vinkovci:

JESENSKA SJETVAPšenicaUljana repica Ječam

PROLJETNA SJETVASuncokretKukuruzSoja

Prednost ugovaranja sa tvrtkom PIK-VINKOVCI plus, osim osiguravanja repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju i otkup ratarskih kultura tu je i stručna pomoć naših agronoma kako bi osigurali našim kooperantima veće prinose i bolju kvalitetu proizvoda te isto tako i nadzor nad proizvodnjom.

KONTAKTIRAJTE NAS

SILOSNO POSLOVANJE I SJEMENARSTVO

SILOSI SE NALAZE U INDUSTRIJSKOM KRUGU PIK-a VINKOVCI, što uz ostale objekte i postrojenja na toj lokaciju čini cjelinu koja omogućava adekvatan prijem, pripremu za skladištenje, skladištenje i otpremu robe. U sklopu silosa funkcionira pogon za doradu i pakiranje sjemenske robe. Dnevni kapacitet prijema robe u silos je 6.000 tona na četiri prijemna mjesta. Instalirane su dvije direktne i jedna indirektna sušara ukupnog kapaciteta 130 tona na sat. Ukupni skladišni kapaciteti u tri silosa i dva podna skladišta su cca. 90.000t. Ukupni kapacitet proizvodnje sjemenske robe je 8.000 tona godišnje.

U sklopu silosnog poslovanja nudimo usluge prijema, sušenja i skladištenja robe u silosima i podnim skladištima. Doradom sjemenske robe proizvodimo sjeme pšenice, ječma, zobi, soje, heljde i kukuruza te gotovi proizvod kukuruz kokičar spreman za pripremu u domaćinstvima.

dnevni kapacitet

6000

tona

TRGOVINA

GNOJIVA
SJEME I ZAŠTITA BILJA
ŽITARICE I ULJARICE
SOJINA SAČMA
SUNCOKRETOVA/REPIČINA SAČMA